Algemene voorwaarden

Artikel 1 Geldigheid voorwaarden

Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op elke transactie tussen knitbybart en de consument. Door een bestelling te plaatsen geef je aan in te stemmen met de leveringsvoorwaarden.

Artikel 2 Prijzen

 1. Alle prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
 2. knitbybart kan niet aan de vermelde prijzen worden gehouden als redelijkerwijs kan worden begrepen dat deze een verschrijving of vergissing bevatten.
 3. Prijswijzigingen gelden vanaf het moment dat ze op de website www.knitbybart.com zijn gepubliceerd.

Artikel 3 Aanbiedingen

 1. Indien er sprake is van een aanbieding wordt dit duidelijk op de website www.knitbybart.com vermeld, inclusief omschrijving van de aanbieding en geldigheidsduur van de aanbieding.
 2. Aanbiedingen gelden niet automatisch voor nabestellingen.
 3. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.

Artikel 4 Bestellen en Betalen

 1. Een bestelling is definitief zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van knitbybart is bijgeschreven.
 2. Betalen kan via ideal, paypal of via een telefonische of schriftelijke overschrijving per bank of giro.
 3. Voor bestellingen die niet binnen 14 werkdagen worden gevolgd door een betaling, ontvang je van knitbybart een herinnering per e-mail.
 4. Indien je niet binnen 7 werkdagen op de herinnering reageert, behoudt knitbybart zich het recht voor de bestelling als niet gedaan te beschouwen.

Artikel 5 Leveren

 1. Zodra het verschuldigde bedrag voor een bestelling op de rekening van knitbybart is bijgeschreven, maken we de bestelling verzendklaar.
 2. knitbybart streeft ernaar te verzenden binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling, tenzij anders is overeengekomen.

Artikel 6 Verzenden

 1. Knitbybart verzendt bestellingen via TNT Post.
 2. Bestellingen worden verzonden als pakketpost voor zendingen die niet in de brievenbus passen of als brievenbuspost voor zendingen tot 300 gram die voldoen aan de eisen die aan brievenbuspost wordt gesteld.
 3. Knitbybart kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het zoekraken van bestellingen als gevolg van fouten van TNT Post.
 4. Knitbybart kan niet aansprakelijk worden gehouden voor foutieve levering of vertraagde levering als gevolg van verkeerd ingevulde bestelformulieren.

Artikel 7 Verzendkosten

 1. Verzendkosten bedragen € 6,75 (incl. 19% BTW) voor pakketpost tot 10 kilo en € 3,50 voor brievenbuspost tot 500 gram met een bezorgadres in Nederland.
 2. Voor zendingen met een buitenlands bezorgadres gelden andere tarieven, die per land kunnen verschillen. Neem voor exacte tariefinformatie over een zending naar het buitenland contact op met knitbybart  via info@knitbybart.com

Artikel 8 Retourneren

 1. Door knitbybart geleverde artikelen mag je, zonder opgaaf van redenen, binnen 7 werkdagen na ontvangst, retourneren. De kosten zijn voor je eigen rekening
 2. Na ontvangst van de retourgestuurde artikelen wordt het factuurbedrag door knitbybartteruggestort.
 3. Goederen die je retourneert dienen:
  1. onbeschadigd te zijn;
  2. te zijn voorzien van de originele verpakkingen, wikkels en/of labels;
  3. ongebruikt en niet bewerkt te zijn.
 4. Knitbybart behoudt zich het recht voor geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag terug te storten indien de artikelen niet voldoen aan de onder 8.3 genoemde voorwaarden.

Artikel 9 Ruilen

 1. Door Knitbybart geleverde artikelen mag je, binnen 7 werkdagen na ontvangst, ruilen. Neem, voordat je artikelen terugstuurt om te ruilen voor andere artikelen uit de winkel van knitbybart, eerst even via e-mail contact met ons op via de contactpagina.
 2. Goederen die je ruilt dienen:
  1. onbeschadigd te zijn;
  2. te zijn voorzien van de originele verpakkingen, wikkels en/of labels;
  3. ongebruikt en niet bewerkt te zijn.

Artikel 10 Problemen

 1. Knitbybart garandeert dat de artikelen die via www.knitbybart.com kunnen worden aangeschaft voldoen aan de op de website vermelde specificaties. Blijkt bij ontvangst dat artikelen desondanks niet voldoen aan hetgeen je op grond van de beschrijving mag verwachten of dat artikelen gebreken vertonen, neem dan contact op met knitbybart via de contactpagina. We zullen alles in het werk stellen om problemen en klachten in onderling overleg en naar tevredenheid op te lossen.