Nieuwe producten

Informatie

Middel breigarens

Breiwol vanaf pen 4. Uitgebreid assortiment met alpacawol, merinowol, klassieke tweedwol en de hippe kleurige tweedwol van alpaca en peruvian highlandwol. Brei de mooiste truien en vesten met ons breigaren.

Puur Natuur

Breiwol vanaf pen 4. Uitgebreid assortiment met alpacawol, merinowol, klassieke tweedwol en de hippe kleurige tweedwol van alpaca en peruvian highlandwol. Brei de mooiste truien en vesten met ons breigaren.

Puur Natuur

Meer

Middel breigarens Er zijn 57 producten

Subcategorieën

 • Moerbeizijde Merino

  Moerbeizijde met merino (50 % / 50 %)

  Meest luxe breigaren, glans van zijde gecombineerd met merinowol.
  Zeer luxe en exclusief garen in schitterende warme tinten.

 • Sokkenwol-Scheerwol...

  Deze bijzondere wol bestaat uit 80% scheerwol en 20% rami. Rami is een plantaardige vezel die glans en sterkte aan de scheerwol toevoegt. De kleur van het garen is bijzonder door de rami.
  Uiteraard geschikt voor kleding als truien, vesten en accessoires.
  Daarnaast uitermate geschikt voor het breien van sokken, de rami versterkt de scheerwol waardoor hakken en tenen sterk genoeg worden voor het breien van sokken , wanten, etc.


 • Alpaca classic

  Middeldik breigaren van 100% alpacawol in natuurtinten. Het klassieke peruaanse alpaca breigaren van de mooiste en fijnste peruaanse alpacavachten. Deze kwaliteit wordt ook wel " fino" genoemd. De kwaliteit van alpacawol is vergelijkbaar met Mohair of Cashmere. Zeer zacht breigaren en concurrerend geprijsd voor alpaca wol van deze kwaliteit !

 • Merinowol

  Merinowol is een van de fijnere en zachtere breigarens die er bestaan. De KnitByBart merinowol is een natuurwol en afkomstig van kleinschalige wolboerderijen uit Duitsland waar deze diervriendelijk wordt geproduceerd. Leverbaar in 7 actuele natuurtinten: naturel, warm grijs, kiezel, antracietbruin, zand, donker zand en donkerbruin.

 • Prima Vera

  Prima Vera

  Kwaliteits scheerwol, 100% scheerwol, prachtige kleuren.

  Vier draads gesponnen breigaren in prachtige kleuren.
  Strengen van 100 gram, 150 meter, pen 4-5.

 • Belcanto

  Eendraads lang vezelig en onregelmatig gesponnen scheerwol, door beetje onregelmatig spinnen de uitstraling van handgesponnen garen. Multicolor in een kleine Toscaanse ververij voor ons geproduceerd. In elke kleur zitten drie aanliggende tinten van de kleur.

  Schitterende multicolor. 

 • Alpaca Lana D'Oro

  Alpaca Lana D'Oro van Cascade Yarns.Een heerlijke blend van zachte alpaca en fijne wol. De zachtheid van dit garen zal je verbazen. Zeer geschikt voor vesten en truien, maar ook voor sjaals en andere accessoires. Door de samenstelling van alpaca en peruaanse wol ontstaat een egaal breiwerk.

per pagina
Toont 1 - 16 van de 57 items
Toont 1 - 16 van de 57 items